Informatii generale:
In scopul eliberarii mustului din boabele de struguri pentru separarea de seminte, pielita si componentele solide ale pulpei, este necesara spargerea pielitei si destramarea miezului bobului. Aceasta operatie ce poarta numele de zdrobire, trebuie sa satisfaca anumite conditii de care depinde calitatea mustului obtinut. Acest zdrobitor este indispensabil oricarei gospodarii.
Mod de utilizare:
Zdrobitorul de struguri se amplaseaza deasupra butoiului unde se vor colecta strugurii zdrobiti si se invarte manivela.
Beneficii:
– nu afecteaza gustul mustului (vinului)
– greutate mica
– usor de manevrat
Avantaje produs:
– confectionat din tabla vopsita antirugina
– role din poliamida (uz alimentar)
Specificatii Tehnice
– Actionare manuala
– Material tamburi din poliamida tratata pentru uz alimentar
– Volum cuva 25L
– Dimensiuni 600x430x363 mm
– Capacitate de maruntire 300-500 kg/h
– Greutate 15 kg